Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι - Πρόγραμμα 2016

Taxi Rethymno - Rethmyno carnival - Schedule

Τελευταία εβδομάδα για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι και οι εκδηλώσεις κορυφώνονται! Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 10/03/2016: Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους
Στις 19:00 η ώρα στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, οι φίλοι του ποδηλάτου μασκαρεμένοι πραγματοποιούν την πιο τρελή, χρωματιστή και διασκεδαστική ποδηλατοβόλτα της χρονιάς γεμίζοντας τους δρόμους της Παλιάς Πόλης με κέφι και φαντασία, ποδήλατα και μασκαράδες.

Παρασκευή 11/03/2016: Κρητικές παραδοσιακές Καντάδες / Κρητικό Γλέντι
Στις 18.30 αναβιώνει η Παραδοσιακή Κρητική Καντάδα από το Μουσικό σχολείο Ρεθύμνου, τους κρητικούς παραδοσιακούς μουσικοχορευτικούς συλλόγους και τους μουσικούς Σταύρο Μαραγκουδάκη, Στρατή Γουνάκη, Μανώλη Μανουσάκη, Στέφανο Χαιρέτη, Γιώργο Δρουδάκη, κ.ά., με την συμμετοχή των Καρναβαλικών Ομάδων.
Οι Καντάδες θα ξεκινήσουν στην Μεγάλη Πόρτα και θα καταλήξουν στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, περνώντας από την Εθνικής Αντιστάσεως, την Κων/νου Παλαιολόγου και την Αρκαδίου.
Στις 20.30 ακολουθεί Κρητικό Γλέντι στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη.

Σάββατο 12/03/2016: Παιδική / Νυχτερινή παρέλαση
Στις 17.30 ξεκινάει η παιδική παρέλαση από τη Λ. Κουντουριώτη και τερματίζει στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, όπου και θα γίνει πάρτυ.
Η βραδιά κλείνει με τη Νυχτερινή Παρέλαση των πληρωμάτων στις 21.00 από τον κόμβο Θεοτοκοπούλου και το dj party στην πλατεία Μικρασιατών.

Κυριακή 13/03/2016: Μεγάλη Παρέλαση
Η μεγάλη παρέλαση των πληρωμάτων και των αρμάτων ξεκινάει στις 14.00 από τον κόμβο Θεοτοκοπούλου και τερματίζει στην πλατεία Ηρ. Πολυτεχνείου με ένα dj party!Στις 18.30 γίνεται η τελετή λήξης στην Ελ. Βενιζέλου με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, show με πυροτεχνήματα και συναυλία με τη Γεωργία Νταγάκη.

Δευτέρα 14/03/2016: Καθαρά Δευτέρα
Τα κούλουμα εορτάζονται σε όλο το νομό και παραδοσιακά έθιμα αναβιώνουν σε κάθε γωνιά της Κρήτης! Το έθιμο του μουτζουρώματος, "η μάχη των χαρταετών", το Μπεγιράκι, το Αυγομάζωμα, το Κλέψιμο της Νύφης, είναι μερικά από αυτά.

Μπορείτε να δείτε από κοντά όλες τις εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού από οποιοδήποτε σημείο της Κρήτης, είτε μεμονωμένα με ένα από τα επαγγελματικά μας ταξί, είτε ομαδικά στα πολυτελή minibus μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας εδω>>